Έξι Λόγοι Για Τους Οποίους Θέλω Ένα Ηλεκτρικό Τζάκι

Σας λείπει το παιδικό σας τζάκι; Δέχομαι. Είχαμε ένα σπίτι σε κάθε σπίτι, αλλά όταν παντρεύτηκα ξαφνικά δεν είχαμε ποτέ τζάκι σε οποιοδήποτε σπίτι μας. Θα ήθελα πολύ να το αλλάξω αυτό. 

Θέλω Ένα Ηλεκτρικό Τζάκι

Δυστυχώς, δεν έχουμε τον τοίχο για τζάκι και η καμινάδα σχίστηκε από το υπάρχον σπίτι μας. Η εγκατάσταση ενός “πραγματικού” τζακιού θα διαρκέσει για πάντα και θα κοστίσει μια περιουσία. Ώρα να σκεφτείτε το ηλεκτρικό τζάκι.

Εδώ είναι οι βασικοί λόγοι που θέλω ένα ηλεκτρικό τζάκι:

  • Εύκολη εγκατάσταση – περιλαμβάνονται οδηγίες, γενικά ένα όμορφο μανδύα συνοδεύεται, απλώς το συνδέετε και έχετε θερμότητα.
  • Γρήγορη θερμότητα χωρίς να κόβουμε κορμούς – ξεχάστε την επαναστατική εργασία κοπής ξύλου. Μπορείτε να αναστρέψετε έναν διακόπτη και να έχετε άμεση θερμότητα από το τζάκι με ένθετα που μοιάζουν με πραγματικό ξύλο. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο;
  • Ελάτε σε μια ποικιλία από όμορφα στυλ για να ταιριάζει σχεδόν σε κάθε διακόσμηση – αυτές τις μέρες το ηλεκτρικό τζάκι έρχεται με το δικό του μανδύα που το περιβάλλει. Διατίθενται σε σχεδόν κάθε σκιά και τύπο ξύλου, ή ακόμα και πλαστικό και φίμπεργκλας.
  • Εύκολη συντήρηση και καθαρισμός – θυμάστε τις ημέρες καθαρισμού της καπνοδόχου σας και ξεφλουδίζοντας στάχτες; Αρκετά είπε, ότι ήταν μια φρικτή δουλειά. Δεν χρειάζεται να το κάνετε με μια ηλεκτρική μονάδα για να κάνετε οικονομία στο ρεύμα.
  • Σχετικά ανέξοδο – Για μερικές εκατοντάδες δολάρια μπορείτε να έχετε την πλήρη ομορφιά ενός τζακιού χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αναδιαμόρφωση ή κατεδάφιση στο σπίτι σας.
  • Η ηλεκτρική ενέργεια είναι επί του παρόντος πολύ φθηνή στο μέρος μου της χώρας – αυτό δεν ισχύει παντού, σε ορισμένα μέρη το αέριο είναι φθηνότερο, αλλά κατά τη διάρκεια του σημερινού κόσμου με υψηλές τιμές του φυσικού αερίου έχω βρει ότι η ηλεκτρική ενέργεια είναι οικονομική και πιο αποδοτική.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά οφέλη από την κατοχή ηλεκτρικού τζακιού. 

Εάν το σπίτι σας έχει το χώρο, θα σας συνιστούσα να κάνετε ένα μικρό ταξίδι για ψώνια για να δείτε τι είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας. Υπάρχουν επίσης πολλές υπέροχες ιστοσελίδες που έχουν αυτές τις διαθέσιμες.