Πώς Οι Ηλεκτρολόγοι Μπορούν Να Αλλάξουν Εύκολα Τα Πράγματα

Από τότε που ο Μπέντζαμιν Φράνκλιν βγήκε έξω με τον χαρταετό του κατά τη διάρκεια καταιγίδας, η ηλεκτρική ενέργεια κυβέρνησε τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να καταλάβετε αυτό είναι να θυμάστε πώς ήταν η τελευταία φορά που η εξουσία σας βγήκε για ένα βράδυ. 

Τίποτα δεν λειτούργησε. Ακόμα και ο καλύτερος πάροχος ρεύματος έχει δυσκολευτεί σε αυτό το τελευταίο σημείο.

Χωρίς Υπολογιστή, Χωρίς Ψυγείο Και Το Πιο Σημαντικό, Χωρίς Τηλεόραση

Η ηλεκτρική ενέργεια τρέχει όλα τα σημαντικά στη ζωή μας και όταν δυσλειτουργεί, κάποιος πρέπει να το επιδιορθώσει, κάποιος που ξέρει τι κάνουν, δηλαδή. Η ηλεκτρική ενέργεια έχει τη δύναμη να τρέχει τα πράγματα όταν λειτουργεί ομαλά, αλλά, μπορεί επίσης να κάψει πράγματα και να σκοτώσει ανθρώπους, αν γίνει κακή χρήση. 

Οι ηλεκτρολόγοι αλλάζουν πράγματα

Από όλα τα οικιακά ατυχήματα σε αυτήν τη χώρα, οι οικιακές ηλεκτρικές επισκευές κατατάσσονται στη δεύτερη θέση σε ατυχήματα ακριβώς πίσω από πτώση σκάλων – μόνο τα ατυχήματα ηλεκτρικής επισκευής στο σπίτι είναι πιο θανατηφόρα από την πτώση από σκάλες.

Οι καλοί ηλεκτρολόγοι είναι άτομα με υψηλή κατάρτιση με πολλή εκπαίδευση και πρακτική εμπειρία πίσω τους. 

Πριν πάτε να κολλήσετε το χέρι σας σε ένα κιβώτιο ασφαλειών ή να επανασυνδέσετε το σπίτι για τροφοδοσία, πρέπει να γνωρίζετε πολλά για την ηλεκτρική ενέργεια – τον τρόπο που κινείται, πώς κάνει αυτό που κάνει, τα μαθηματικά και τη φυσική πίσω από αυτό και πολλά άλλα πράγματα. 

Όλοι αισθάνονται σαν λίγο ηλεκτρολόγο απλά αλλάζοντας αυτή τη φυσητή ασφάλεια ή συνδέοντας τα πράγματα ακριβώς δεξιά ή καλωδιώνοντας το περίπλοκο κέντρο ψυχαγωγίας TV / VCR / DVD / stereo που μόλις αγοράσατε και πιθανόν προσπαθήτε να αποκτήσετε ρεύμα χωρίς δέη με πολύμπριζο ή με κάποιο άλλο τρόπο.

Τον συνδέετε, το συνδέετε και με κάποιο τρόπο όλα λειτουργούν χωρίς σπινθήρες ή προβλήματα και αισθάνεστε ότι θα μπορούσατε να είστε ηλεκτρολόγος αν το θέλατε πραγματικά. Λανθασμένος. Υπάρχει ένας κόσμος διαφοράς μεταξύ της σύνδεσης των πραγμάτων και του να είσαι ηλεκτρολόγος.

Η Αρχή Των Μαθηματικών Πίσω Από Την Ηλεκτρική Εργασία Είναι Εντυπωσιακή

Η ηλεκτρική ενέργεια μετράται σε βολτ και είναι συνάρτηση της τάσης, του ρεύματος και της αντίστασης – όλοι οι παράγοντες με πολύπλοκη μαθηματική σχέση. 

Υπάρχουν νόμοι, όχι οι οικοδομικοί κώδικες που έχουν θεσπιστεί από τις δημοτικές κυβερνήσεις για την ασφάλιση της ασφάλειας των σπιτιών και των εμπορικών κτιρίων, αλλά μαθηματικοί νόμοι που αποδεικνύονται με πίνακες κιμωλίας περίεργων αριθμών που αποδεικνύουν πώς θα λειτουργεί ο ηλεκτρισμός υπό διαφορετικές συνθήκες. Και υπάρχουν συνδικάτα

Στην πραγματικότητα, η Ένωση Ηλεκτρικών Εργαζομένων (IBEW) είναι ένα από τα ισχυρότερα συνδικάτα στην Αμερική που προστατεύει την ακεραιότητα του επαγγέλματος από απατεώνες και απατεώνες.