Πώς Οι Ηλεκτρολόγοι Μπορούν Να Αλλάξουν Εύκολα Τα Πράγματα

Από τότε που ο Μπέντζαμιν Φράνκλιν βγήκε έξω με τον χαρταετό του κατά τη διάρκεια καταιγίδας, η ηλεκτρική ενέργεια κυβέρνησε τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να καταλάβετε αυτό είναι να θυμάστε πώς ήταν η τελευταία φορά που η εξουσία σας βγήκε για ένα βράδυ. 

Τίποτα δεν λειτούργησε. Ακόμα και ο καλύτερος πάροχος ρεύματος έχει δυσκολευτεί σε αυτό το τελευταίο σημείο.

Χωρίς Υπολογιστή, Χωρίς Ψυγείο Και Το Πιο Σημαντικό, Χωρίς Τηλεόραση

Η ηλεκτρική ενέργεια τρέχει όλα τα σημαντικά στη ζωή μας και όταν δυσλειτουργεί, κάποιος πρέπει να το επιδιορθώσει, κάποιος που ξέρει τι κάνει, δηλαδή. Η ηλεκτρική ενέργεια έχει τη δύναμη να τρέχει τα πράγματα όταν λειτουργεί ομαλά, αλλά, μπορεί επίσης να κάψει πράγματα και να σκοτώσει ανθρώπους, αν γίνει κακή χρήση. 

Οι ηλεκτρολόγοι αλλάζουν πράγματα

Από όλα τα οικιακά ατυχήματα σε αυτήν τη χώρα, οι οικιακές ηλεκτρικές επισκευές κατατάσσονται στη δεύτερη θέση σε ατυχήματα ακριβώς πίσω από πτώση σκάλων – μόνο τα ατυχήματα ηλεκτρικής επισκευής στο σπίτι είναι πιο θανατηφόρα από την πτώση από σκάλες.

Οι καλοί ηλεκτρολόγοι είναι άτομα με υψηλή κατάρτιση με πολλή εκπαίδευση και πρακτική εμπειρία πίσω τους. 

Πριν πάτε να κολλήσετε το χέρι σας σε ένα κιβώτιο ασφαλειών ή να επανασυνδέσετε το σπίτι για τροφοδοσία, πρέπει να γνωρίζετε πολλά για την ηλεκτρική ενέργεια – τον τρόπο που κινείται, πώς κάνει αυτό που κάνει, τα μαθηματικά και τη φυσική πίσω από αυτό και πολλά άλλα πράγματα

Όλοι αισθάνονται σαν λίγο ηλεκτρολόγο απλά αλλάζοντας αυτή τη φυσητή ασφάλεια ή συνδέοντας τα πράγματα ακριβώς δεξιά ή καλωδιώνοντας το περίπλοκο κέντρο ψυχαγωγίας TV / VCR / DVD / stereo που μόλις αγοράσατε και πιθανόν προσπαθήτε να αποκτήσετε ρεύμα χωρίς δέη με πολύμπριζο ή με κάποιο άλλο τρόπο.

Τον συνδέετε, το συνδέετε και με κάποιο τρόπο όλα λειτουργούν χωρίς σπινθήρες ή προβλήματα και αισθάνεστε ότι θα μπορούσατε να είστε ηλεκτρολόγος αν το θέλατε πραγματικά. Λανθασμένος. Υπάρχει ένας κόσμος διαφοράς μεταξύ της σύνδεσης των πραγμάτων και του να είσαι ηλεκτρολόγος.

Η Αρχή Των Μαθηματικών Πίσω Από Την Ηλεκτρική Εργασία Είναι Εντυπωσιακή

Η ηλεκτρική ενέργεια μετράται σε βολτ και είναι συνάρτηση της τάσης, του ρεύματος και της αντίστασης – όλοι οι παράγοντες με πολύπλοκη μαθηματική σχέση. 

Υπάρχουν νόμοι, όχι οι οικοδομικοί κώδικες που έχουν θεσπιστεί από τις δημοτικές κυβερνήσεις για την ασφάλιση της ασφάλειας των σπιτιών και των εμπορικών κτιρίων, αλλά μαθηματικοί νόμοι που αποδεικνύονται με πίνακες κιμωλίας περίεργων αριθμών που αποδεικνύουν πώς θα λειτουργεί ο ηλεκτρισμός υπό διαφορετικές συνθήκες. Και υπάρχουν συνδικάτα

Στην πραγματικότητα, η Ένωση Ηλεκτρικών Εργαζομένων (IBEW) είναι ένα από τα ισχυρότερα συνδικάτα στην Αμερική που προστατεύει την ακεραιότητα του επαγγέλματος από απατεώνες και απατεώνες.

Πότε Χρειάζεστε Ηλεκτρολόγο;

Λοιπόν, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι χρειάζεστε ηλεκτρολόγο μόνο όταν κατασκευάζετε ένα νέο σπίτι, αλλά αυτό δεν συμβαίνει.

 Στην πραγματικότητα, εάν έχετε κάτι στο σπίτι σας που έχει σχέση με την ηλεκτρική ενέργεια και χρειάζεται επισκευές, είναι πολύ καλύτερο να καλέσετε έναν ηλεκτρολόγο και να τους ζητήσετε να το φτιάξουν για εσάς. 

Εάν κάνετε λάθος ενώ προσπαθείτε να διορθώσετε τη δική σας καλωδίωση και τα παρόμοια, ένα τέτοιο σφάλμα μπορεί να σας κοστίσει αρκετά. Έτσι, όταν έρθει η ώρα να επισκευάσετε ή να αναβαθμίσετε την καλωδίωση στο σπίτι σας, είναι καιρός να καλέσετε έναν ηλεκτρολόγο.

Οι ηλεκτρολόγοι πηγαίνουν στο σχολείο και μαθαίνουν ό, τι χρειάζονται για να εγκατασταθεί σωστά η καλωδίωση στο σπίτι σας. Τα νεότερα σπίτια πρέπει να υποβληθούν σε έλεγχο, όπως και εκείνα που είχαν πρόσφατες προσθήκες. 

Εάν η καλωδίωση δεν έχει τοποθετηθεί σωστά, μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυξημένο οικονομικό κόστος για να διορθώσετε σφάλματα. Αυτό είναι όπου το να βασίζεστε σε έναν επαγγελματία για να κάνετε τη δουλειά για εσάς είναι χρήσιμο. Εάν έχετε έναν επαγγελματία που γνωρίζει όλα τα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης ηλεκτρικών καλωδίων και κουτιών διακοπτών, είστε πολύ καλύτεροι τότε εάν επιχειρήσετε τέτοια πράγματα μόνοι σας.

Μπορείτε να βρείτε έναν επαγγελματία χρησιμοποιώντας τις τοπικές κίτρινες σελίδες σας. Ή, αν προτιμάτε, μπορείτε να βρείτε έναν επαγγελματία που μπορεί να χειριστεί τα προβλήματα ηλεκτρικής καλωδίωσης στο Διαδίκτυο. 

Αντίθετα, μπορείτε ακόμη και να βρείτε έναν επαγγελματία που μπορεί να σας βοηθήσει μέσω του στόματος από στόμα σε στόμα. Ακριβώς όσο συνειδητοποιείτε τη σημασία της πρόσληψης επαγγελματία. 

Μην παίζετε μόνοι σας αν δεν έχετε ιδέα για το τι κάνετε. Μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο να εγκαταστήσετε εσφαλμένα την ηλεκτρική καλωδίωση.

Τι χειρίζεται ένας ηλεκτρολόγος;

Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από τον τύπο ηλεκτρολόγου που έχετε καλέσει! 

  • Ένας ηλεκτρολόγος μπορεί να εργαστεί σε σπίτια ή αυτοκίνητα, σε ηλεκτρική καλωδίωση ή στην καλωδίωση συστημάτων ασφαλείας. Όλα εξαρτώνται από την εστίασή τους. 
  • Ένας ηλεκτρολόγος μπορεί συνήθως να διαβάσει ένα σχεδιάγραμμα και βρίσκεται συχνά να εργάζεται σε εργοτάξια, στους χώρους των νέων σπιτιών, στους χώρους στους οποίους οι άνθρωποι κάνουν προσθήκες στο σπίτι τους και τα παρόμοια.
  • Ένας ηλεκτρολόγος διαθέτει ειδική άδεια για να χειρίζεται οποιονδήποτε τομέα ηλεκτρικής εργασίας που εκτελεί. Τουλάχιστον, τα περισσότερα είναι. Δεν απαιτείται κάθε ηλεκτρολόγος άδεια.

Υπάρχει μια ποικιλία ενώσεων ηλεκτρολόγων που μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε και να εντοπίσετε έναν ποιοτικό ηλεκτρολόγο. 

Ωστόσο, όταν προσλαμβάνετε ηλεκτρολόγο, θα πρέπει να ρωτήσετε εάν έχουν άδεια και ποιος την εξέδωσε. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τον έλεγχο των διαπιστευτηρίων των ηλεκτρολόγων που σκοπεύετε να προσλάβετε. 

Αυτό που αποδεικνύει η άδεια είναι ότι έχουν εκπληρώσει τις κρατικές ώρες σπουδών και το πρόγραμμα σπουδών, ώστε να μπορούν να κάνουν τη δουλειά σωστά για εσάς. Δεν μπορείτε ποτέ να είστε πολύ προσεκτικοί και ο έλεγχος των διαπιστευτηρίων όσων προσλαμβάνετε είναι πάντα μια συνετή κίνηση.